O nama

Crosport-vez je hrvatska tvrtka osnovana 1990. godine, kada je nastala i samostalna država Hrvatska.
Crosport-vez je direktni proizvođač sportske opreme ( dresovi, kape, majice, šalovi, trenirke, cilindri, šeširi, itd. ) , navijačkih rekvizita te prvi proizvođač hrvatskih zastava u Hrvatskoj.
Stalnim unapređenjem tehnologije prilagođavamo se duhu vremena godinama ulažući u najmodernije strojeve potrebne za tekstilnu proizvodnju te u konstantno obrazovanje našeg stručnog osoblja. Stoga se ponosimo što se danas možemo pohvaliti uslugama krojenja, šivanja, strojnog vezenja, tiska, sublimacije, plotanja te dizajna.

PRIČA O JEDNOJ ZASTAVI

Zastava je simbol hrvatskih vitezova i cjelokupnog hrvatskog naroda u domovini, dijaspori, Bosni i Hercegovini, Vojvodini, Boki kotorskoj i na cjelokupnom hrvatskom povijesnom, etničkom i kulturnom prostoru. Predstavljala je, te i danas predstavlja, cjelokupni hrvatski narod – svaku Hrvaticu i Hrvata.

Pod hrvatskom zastavom borili su se naši preci za slobodu, za kulturu i za naš hrvatski jezik.

U vrijeme nastanka hrvatske države, počeli smo s proizvodnjom hrvatskih zastava. Jakov Marković, utemeljitelj Crosport-veza, prepoznao je važnost povijesnog trenutka te istovremeno i neophodnost da hrvatski narod fizički može istaknuti simbol svoje višestoljetne borbe na javnim mjestima, u svojim domovima, školama, državnim institucijama.

Prve verzije šivane su u našoj maloj radionici na zagrebačkom Jarunu, s ljubavlju i predanošću. Bile su klasičnih dimenzija, 200×100 cm, ručno šivane s ukrasnim resama. S godinama je naša proizvodnja porasla i preseljena u zagrebački Remetinec, a ponuda je toliko proširena da danas možete birati između hrvatskih zastava sa standardnim ili povijesnim (grb koji se stoljećima nalazi na krovu crkve sv.Marka) grbom, šivanih ili tiskanih, s resama ili bez njih, i to u čak sedam standardnih dimenzija.

Osim hrvatskih zastava, u ponudi imamo i zastave hrvatskih gradova, hrvatskih sportskih klubova, navijačke zastave, stolne, kapetanske i auto zastavice, zastave EU, te bilo koje druge države na svijetu.

Sve je proizvedeno u Hrvatskoj, na adresi Kotorvaroška 7 u Zagrebu, a naš dućan nalazi se u centru grada, na adresi Jurišićeva 6.

Nosite i izložite svoju hrvatsku zastavu s ponosom.