CroSport-vez

Prvi proizvođač hrvatskih zastava

 

 

 

 

1990.

CroSport-vez hrvatska je tvrtka osnovana 1990. godine, kada je nastala i samostalna država Hrvatska. Bio je to prijelomni trenutak za našu domovinu. Tada smo počeli s proizvodnjom hrvatskih zastava. Jakov Marković, utemeljitelj Crosport-veza, prepoznao je važnost povijesnog trenutka te istovremeno i neophodnost da hrvatski narod fizički može istaknuti simbol svoje višestoljetne borbe na javnim mjestima, u svojim domovima, školama, državnim institucijama.

CroSport-vez danas je direktni proizvođač sportske opreme (dresovi, kape, majice, šalovi, trenirke, cilindri, šeširi, itd.), navijačkih rekvizita i prvi proizvođač hrvatskih zastava u Hrvatskoj. Stalnim unapređenjem tehnologije prilagođavamo se duhu vremena, godinama ulažući u najmodernije strojeve potrebne za tekstilnu proizvodnju i u konstantno obrazovanje našeg stručnog osoblja. Stoga se ponosimo što se danas možemo pohvaliti uslugama krojenja, šivanja, strojnog vezenja, tiska, sublimacije, plotanja te dizajna.

PRIČA O JEDNOJ ZASTAVI

Zastava je simbol hrvatskih vitezova i cjelokupnog hrvatskog naroda u domovini, dijaspori, Bosni i Hercegovini, Vojvodini, Boki kotorskoj i na cjelokupnom hrvatskom povijesnom, etničkom i kulturnom prostoru. Predstavljala je, a i danas predstavlja, cjelokupan hrvatski narod – svaku Hrvaticu i Hrvata. Pod hrvatskom zastavom borili su se naši preci za slobodu, za kulturu i za naš hrvatski jezik.

Prve verzije hrvatskih zastava šivane su u našoj maloj radionici na zagrebačkom Jarunu, s ljubavlju i predanošću. Bile su klasičnih dimenzija, 200×100 cm, ručno šivane s ukrasnim resama. S godinama je naša proizvodnja porasla i preseljena u zagrebački Remetinec, a ponuda je toliko proširena da danas možete birati između hrvatskih zastava sa standardnim ili povijesnim (grb koji se stoljećima nalazi na krovu crkve sv. Marka) grbom, šivanih ili tiskanih, s resama ili bez njih, i to u čak sedam standardnih dimenzija.

CROSPORT PONUDA

U CroSportovoj ponudi pronaći ćete hrvatske zastave raznih dimenzija i namjene, sportsku opremu i navijačke rekvizite. Svi proizvodi nose prepoznatljive hrvatske simbole. Proizvodimo i zastave hrvatskih gradova, hrvatskih sportskih klubova, navijačke zastave, stolne, kapetanske i auto zastavice, zastave EU, a po narudžbi radimo zastave bilo koje druge države na svijetu. Ponudu smo potpuno prilagodili i vašim željama, tako da možete naručiti zastavu s natpisom bilo kojega grada, a posebno smo ponosni na naše svadbene zastave (najčešće s imenima mladenaca i datumom vjenčanja) koje mladencima ostanu kao vječna uspomena.

Naša sportska oprema (trenirke, hoodice, majice, tajice, suknje i cjelokupan dječji program) izrađena je od visokokvalitetnih materijala i namijenjena svim zaljubljenicima u Hrvatsku koji vole ležeran i sportski odijevni stil. A takvi smo ponekad svi mi. Za tvrtke u ponudi imamo odjeću i promotivan materijal sa željenim logom.