FAQ

Naručio/la sam pogrešnu veličinu. Mogu li je zamijeniti?

Naravno da je moguće obaviti zamjenu. Nakon što Vam stigne narudžba te zaključite da veličina koju ste naručili nije dobra, pošaljite nam e-obavijest na info@crosportvez.hr te vratite svoju narudžbu na adresu Kotorvaroška 7, 10 000 Zagreb.
Nakon toga poslat ćemo Vam drugu veličinu bez ikakvih dodatnih troškova. 

Nisam siguran/sigurna koju bih veličinu trebao/la naručiti?

Molimo Vas da pogledate rubriku Vodič za veličine. Tamo se nalazi detaljan opis kako se izmjeriti i odrediti svoju veličinu za gornji ili donji dio tijela.
Ako još uvijek niste sigurni koju veličinu naručiti i nakon što ste proučili naš Vodič za veličine, molimo Vas kontaktirajte nas e-mailom na info@crosportvez.hr ili nazovite +385 1 65 71 055.
U slučaju da Vam pristigla veličina ne odgovara, moguće ju je zamijeniti potpuno besplatno.

Koliko dugo trebam čekati na isporuku?

HRVATSKA
Nakon što smo zaprimili Vašu narudžbenicu, robu spremamo te šaljemo idući radni dan, nakon čega naš kurir GLS služba dostavlja paket na Vašu adresu u roku od 2 dana ( za gradove ) ili 3 dana ( manja mjesta i sela ).

INOZEMSTVO
Pošiljke u inozemstvo šaljemo servisom Hrvatske pošte.

Okvirni rokovi prijenosa/uručenja međunarodnih pošiljaka su sljedeći :
Europa : D + 3 do 7 dana
Svijet : D + 10 do 20 dana

U rokove prijenosa/uručenja pošiljaka ne ubraja se dan prijma pošiljke (D), vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese primatelja, vrijeme kašnjenja zbog više sile ili zastoja u prometu nastalog bez krivnje Hrvatske pošte, neradni dani i dani kada se ne obavlja uručenje poštanskih pošiljaka, kao i vrijeme trajanja carinskog postupka u odredišnoj zemlji.

Uključuju li vaše cijene PDV?

Sve cijene izražene su s uključenim PDV-om od 25%
Međutim, molimo da uzmete u obzir da kada je paket naručen u inozemstvo, naše cijene ne uključuju moguće lokalne poreze u dotičnoj državi.

Zanima me je li moguće izraditi logo firme na polo majice ili jakne?

Crosport-vez djeluje već dugi niz godina dajući usluge vezenja – radimo bilo kakve natpise i loga po željama.

Pošaljite nam sliku loga i Vaš upit na info@crosportvez.hr te ćemo Vam dati detaljnije informacije što se tiče cijena te vremena izrade.